Лозенге Актив

Лозенге Актив

Со мед, лимон и нане Пастили, диететски производ, додаток во исхрана
Особини и намена : LOZENGE ACTIVE се препорачува кај поблаги инфекции на усната шуплина и на грло 24 пастилито, кај воспаление на непцето и слузницата на устата, кај симптоми на настинка и грип како што се : болка, сувост и гребење на грло, зарипнатост и при лош здив.

Дозирање и начин на употреба
Кај возрасни и деца постари од 12 години до 8 LOZENGE ACTIVE на ден : се растопува 1 лозенга во уста на секои 2-3 часа.
Кај деца од 10-12 години 6 LOZENGE ACTIVE на ден : се растопува по една лозенга на секои 3-4 часа.
Кај деца од 4 - 10 години до 4 LOZENGE ACTIVE на ден : се растопува 1 лозенга во уста на секои 6 часа.