Крема со колаген 50 мл

Крема со колаген 50 мл


Карактеристики и намена : Кремата со колаген е хранлива крема идеална за нега на сува, набраздена и опуштена кожа. После триестите години од животот кожата пополека ја губи природната еластичност и напнатост. Причина за тоа е постепеното пропаѓање на колагените влакна. Додатокот на колаген во вид на креми може да го забави овој процес. Благодарение на внимателно одбраната комбинација на природните состојки во вид на јојоба масло, бадемовото масло, Е витамин и колаген оваа крема го забавува процесот на стареење на кожата на вашето лице. Може да се користи и како дневна и како ноќна крема, а наменета е за после тиесетата година од животот.