Хидратантна крема 50 мл

Хидратантна крема 50 мл


Карактеристики и намена : Благодарение на добро избалансирана комбинација на најпрефинети масла од бадем и маслинки, со употреба на природен емулгатор на холестерол оваа крема ги потикнува сопствените механизми на кожата за внатрешна хидратација и одржување на влажноста. Заради богатството од споменатите состојки и додаток на витамин Е оваа крема на природен начин ги забавува процесите на стареење на кожата. Лица со мрсна кожа можат да ја користат оваа крема и како ноќна крема. Идеална е и како подлога за шминка.