Херпестоп стик 4 г

Херпестоп стик 4 г


Карактеристики и намена : Благодарение на внимателно одбрани состојки, кемотипизирани етерични масла на чајно дрво, равенсара и ниаулиа кои имаат изразито антивирусно дејство, Херпестоп стикот помага во отстранување на проблеми предизвикани од инфекции каде причинител е Herpes simplex вирусот. Го намалува чуството на пецкање, чешање, болка и допринесува за побрзо зараснување на раната.

Дозирање и начин на употреба
Се нанесува повеке пати на ден на заболеното место.