Дневна крема 50 мл

Дневна крема 50 мл


Карактеристики и намена : Дневната крема за сува и чуствителна кожа се одликува со богатство на витамини који потекнуваат од најпрефинето дерматолошки подносливо масло од бадем, восок од пчели и кит со додаток на природен антиоксиданс од витамин Е кој го забавува процесот на стареење. Со секојдневна употреба на оваа крема, кожата ке ја добие потрбната влага и природните хранливи материи и така ке биде потикнат природниот механизам за забавување на процесите на стареење.