За Нас

Т.Д. Алеа ДООЕЛ Скопје е компанија формирана 1993. год. Со многу труд и следејќи го општиот тренд и развиток на технологиите Т.Д. Алеа се здоби со награда за втор најдобар трговски објект во 2011-та год. доделена од Град Скопје.

Вработуваме млад и стручен кадар од областа на фармација и сме овластени увозници и дистрибутери на Pharmamed Bosna i Hercegovina, Eurogine Spain како и дистрибутери и промотори за STERYAIR за Р. Македонија.